Waarom KNAL

We zijn vaak dat bedrijven niet of nauwelijks bezig zijn met hun vindbaarheid of hun identiteit. Vooral wat kleinere en startende ondernemingen hebben hier moeite mee. Logisch ook er is al genoeg te doen, het opzetten van een media strategie en het inrichten van alle social media kanalen kost veel tijd. Tijd die anders beter besteed is.

 

Tenminste, zo lijkt dat al snel. Opbrengsten uit (online) media zijn moeilijk te kwantificeren en het proces is vaak langzaam en saai.

 

Wanneer je een bureau inhuurt om het voor je te doen wordt het al snel heel duur en krijg je termen naar je hoofd waar je als ondernemer niet altijd op zit te wachten.

 

Bij KNAL doen we het anders. We maken een plan voor je, leggen het duidelijk uit en doen dat tegen betaalbare tarieven (want eerlijk is eerlijk we hoeven er niet van te leven 😉 ). Zo kun jij verder met je bedrijf en doen wij waar we goed in zijn. 

 

KNAL, media met impact.

Bus

Learn more about
our work methods

Video afspelen

Filosofie

Betaalbare (online) media oplossingen zonder gedoe. Simpel, transparant en laagdrempelig.

Visie

In onze visie is media leuk! Het geeft je bedrijf de kracht door een eigen identiteit uit te dragen. Je onderscheiden van de rest was nog nooit zo eenvoudig.

Policy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis id dolor vel ante vehicula porta. Aliquam fringilla mollis ultrices. Curabitur gravida elit et erat ullamcorper pharetra. Suspendisse mattis augue ac augue tincidunt, eu pretium nunc posuere.